duminică, 9 august 2009

Romania

Urasc Romania , dar o iubesc in acelasi timp. E tara in care orice este posibil.Orice vis poate deveni realitatea . E mai ceva ca si America! Aici gasesti orice.




De la oameni , cu adevarat , inteligenti pana la maimute care dau din gura la televizor , numai pentru a arata cat de prosti sunt( probabil ca deja v-ati dat seama ca ma refer la Gigi Beeeecali).




Nu suport oamenii! Oamenii in care nu poti sa ai incredere. Chiar si cei mai buni prieteni pot sa ti-o traga.Adica in RO e ceva banal , prea normal. Nu poate sa treaca o zi fara sa nu ti-o traga cineva. De la batranica din magazin care tasteaza pe aparatu` ala 7 in loc de 6 si de la soferu` din taxi care se scuza zicand ca a uitat ,din greseala, sa porneasca aparatul( si evident te pune sa platesti mai mult decat ar fi normal) pana la cel mai bun prieten. Si e naspa , frate!


Nu suport animalele care se pisa si se caca pe unde apuca si nu - i suport pe stapanii lor care se prefac ca nu s-a intamplat nimic.


Nu suport politicienii , iar motivele sunt multe si foarte cunoscute.


Nu suport politistii si jandarmii din simplul fapt ca exista si ca se cred conducatorii lumii.


Nu suport prostia.



In schimb nu am nimic cu prostituatele care muncesc din greu pentru a-si intretine familia , insa le-as impusca pe toate care se fut numai pentru ele si pentru masini , genti , bijuterii.( Adevarat era bancu` ala...


O blonda la semafor asteapta sa se faca verde.

Vine din spate un taximetrist si o loveste.
Tipa nervoasa iese din masina si zice:

-Stii tu cate pule am supt pentru masina asta?

La care soferul taxiului spune:

-Tot atatea cate o sa sugi si ca sa ti-o repari !

Nu mai stiu unde l-am auzit sau daca e adevarat, dar stiu ca e tare rau.).



Nu am sa spun acum de ce iubesc Romania , dar probabil deja stiti cu totii.


Exista oameni ... si oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu