luni, 17 august 2009

Iubire ? Iubind?

Exista dragoste in lume? Si daca exista cum arata? E mare , e frumoasa , e portocalie?Sau e pur si simplu ascunsa undeva , departe , unde doar cei vrednici o pot gasi?


Cum e viata fara dragoste? E frumoasa? E mare ? E portocalie?

Sau e la fel de plictisitoare , singuratica , maro ca si gandurile oamenilor?


Dragostea inseamna iubire , siguranta , fericire.Multe lucruri te pot face fericit. Dar cu adevarat fericit cate sunt?


Fericirea inseamna prietenie , inseamna zambete si lacrimi.Dar cate lacrimi de fericire exista cu adevarat?Sunt multe ? Sunt putine ? Sau sunt suficiente pentru toata lumea?


Siguranta inseamna acasa. Nu neaparat un loc caruia sa ii spui `acasa`, ci mai degraba un sentiment pe care il poti numi asa...Acasa e unde totul e la fel de usor pe cat de greu pare , e unde zambetele sunt egale cu zilele triste , e unde viata ia un sens , desi pare totul pustiu si fara inteles.


Doar traind ajugem sa intelegem ce inseamna cu adevarat a iubi...a iubi pe cineva , a iubi ceva , a iubi un infinit.



Putem sa iubim cu adevarat?

3 comentarii:

  1. Da,putem iubi...sau nu?
    la mine iubirea asta e foarte portocalie[cum spui tu].orice om iubeste chiar daca isi da seama sau nu de asta...sincera sa fiu si animalele se iubesc intre ele...exista mai multe feluri de a explica cuvintele "dragoste","iubire":X

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii nu stiu sa iubeasca:-j iubirea pentru ei ii atunci cand ti'o tragi cu unu/una intr'o baie dintr'un bar si dupa aia ii da liber...

    RăspundețiȘtergere
  3. Semnati-va , va rog! Sa stiu si eu cine e interesat/a de blog-ul meu.

    RăspundețiȘtergere